Bu hafta sonu Netflix’in Tudum etkinliği nasıl izlenir?


Her ikisi de sadece
Tudum için bir Netflix reklamı | Resim: Netflix

Netflix’in yayıncının zor durumdaki editoryal web sitesiyle de aynı adı paylaşan yıllık yaklaşan projeler / hayran etkinliği sergisi Tudum, dünyaya DB Weiss ve David Benioff’s gibi bir dizi projeye ilk bakışını vermek için bir kez daha karşımızda. Üç Cisim Problemi adaptasyon ve yeni sezon cadı.

Tudum ne zaman başlıyor?

Batılı yapımların yılın ana Tudum vitrini, 24 Eylül’de 10.00 PT / 1PM ET’de bir sunumla başlıyor. Enola Holmes 2 ve diğer filmlerin ve filmlerin ön izlemesi yapılırken yaklaşık üç saat çalışır. Ana etkinliğe ek olarak Netflix, KST 11:00’de (23 Eylül’de 19:00 PT / 22:00 ET) başlayacak olan bir dizi Kore prodüksiyonunun yanı sıra Hint…

Okumaya devam et…



Kaynak : https://www.theverge.com/2022/9/22/23366805/netflix-tudum-2022-the-witcher-knives-out-3-body-problem

Yorum yapın